Welkom bij de eerste officiële OCR-vereniging van Nederland!
OCR Team SPARTAINFIT Netherlands


Wij zijn een Obstacle Course Racing vereniging bestaande uit fanatieke lopers op alle niveaus: van ‘funlopers’ tot atleten op zowel nationale als internationale evenementen.

Ben jij nieuw in de sport, een getrainde loper of ga jij voor de grote prijzen in de klassementen zoals die van de OCR Series (Strong Viking) of het OCREC/OCRWC? Bij onze vereniging is iedereen welkom!

Onze vereniging staat voor sportieve uitdaging(en) die gecombineerd wordt met saamhorigheid en gezelligheid. Al onze leden zijn echte OCR-liefhebbers en hebben over het algemeen één ding gemeen: OCR is niet zomaar een sport, maar een passie!

Ieder jaar organiseren wij als vereniging verschillende bijeenkomsten voor onze leden. Denk hierbij aan trainingen, borrels, barbecues en andere informele evenementen. Natuurlijk heten we (nog) niet-leden van harte welkom tijdens onze bijeenkomsten, we raden hiervoor wel aan altijd even contact met ons op te nemen.

Daarnaast organiseren we ook Algemene Ledenvergaderingen waarin we onze leden graag vragen om mee te denken over de invulling en toekomst van de vereniging.
Naast de gezelligheid tijdens onze zelf georganiseerde bijeenkomsten, komt het ook vaak voor dat er gezamenlijk gelopen wordt tijdens diverse obstacle runs. Natuurlijk is dat niet alles. Wij bieden ook verschillende leuke voordelen aan onze leden, zoals:
  • Een lidmaatschapspas
  • Tenminste 6 clinics per jaar op verschillende locaties door heel Nederland, zodat jij goedbeslagen ten ijs komt bij Obstacle Runs
  • Informele bijeenkomsten, zoals een nieuwjaarsborrel en barbecue
  • Algemene ledenvergadering(en) waarin ook jij je steentje kunt bijdragen in de ontwikkeling van zowel de vereniging als de sport.

Een lidmaatschap kost je slechts 8,50 per maand (102 euro per jaar).

Lid worden

Lidmaatschap OCR-vereniging

8,50maand

  • Lidmaatschap bij de vereniging
  • Een lidmaatschapspas
  • 6 clinics op verschillende locaties. Binnenkort meer hierover...
  • Informele bijeenkomsten (zoals een nieuwjaarsborrel en een BBQ)
  • Algemene Ledenvergadering waarin ook jij je steentje kunt bijdragen in de ontwikkeling van zowel de vereniging als de sport.
Initiator van de OCR-vereniging is Henk-Jan Schipper, ex-militair van de Luchtmobiele Brigade te Schaarsbergen. In 2014 behaalde Henk-Jan in Cincinnati de 17de plaats op de wereldranglijst en besloot daarna zijn passie voor de sport met anderen te delen.

Claudia Litz, Frank Schipper en Ron Janssen zette dit idee op papier en zo werd, in samenwerking met Henk-Jan, op 19 juni 2015 de eerste officiële Obstacle Course Racing vereniging van Nederland een feit: SpartainFit was geboren.

Sindsdien is de vereniging hard gegroeid en doorontwikkeld. Het ledenaantal is flink toegenomen en naast een eigen thuisbasis in Hazerswoude-Rijndijk zijn onze leden aanwezig op veel verschillende (trainings)locaties door heel Nederland.


HET BESTUUR

ROB BREDEWOUD

VOORZITTER


FABIAN ROELOFS

SECRETARIAAT


GLADYS OUDSHOORN

PENNINGMEESTER


ROBIN DUIKER

ALGEMEEN BESTUURSLID


HET RACING TEAM