AANBEVOLEN RUNS

Hieronder vind je een overzicht van alle runs die SPARTAINFIT toejuicht. Al deze runs krijgen van ons het SPARTAINFIT keurmerk. Dit betekent dat de run zowel sportiviteit als veiligheid en uitdaging hoog in het vaandel hebben staan. Wat ons betreft dus zeker de moeite waard om deel te nemen aan (een van) deze evenementen!
BREAKOUT RUN!

BREAKOUT RUN!

#1 - BREAKOUT RUN

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis.

Wij zijn in 2018 officieel trainingspartner van de Breakout Run en daarom kun jij tickets met 10% korting bestellen via onze vereniging!

Stuur ons een e-mail op: ocrvereniging@spartainfit.com en ga de uitdaging aan!

www.breakoutrun.nl
FISHERMAN'S FRIEND STRONGMANRUN

FISHERMAN'S FRIEND STRONGMANRUN

#2 - STRONGMANRUN

De 'Moeder der obstacle runs': dat is de Fisherman's Friend StrongmanRun! Start samen met een heleboel runners aan een uniek en gevarieerd parcours door de bossen en over de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal.

21 loodzware, maar geweldig mooie kilometers met meer dan 40 uitdagende en unieke obstakels.

Meedoen aan de StrongmanRun in Hellendoorn vraagt doorzettingsvermogen, maar met een goede voorbereiding is het mogelijk! Of je nu meedoet voor een snelle tijd of een unieke ervaring: de StrongmanRun levert je hoe dan ook een unieke ervaring op.

www.strongmanrun.nl/

#3 - SPARTAN RACE

Spartan Race is the world’s best obstacle race and is accessible to all levels of fitness. The first of its kind to feature chip timing and global rankings, Spartan Race provides a proving ground for obstacle racers looking to test themselves in new ways across the world.

With more than 200 races in more than 30 countries Spartan Race has more than 1 million participants across the world.

In three categories of competition, also known as heats, participants are able to compete with each other. The open heat is for all levels of fitness. The competitive heat is for participants who want to compete in age categories. And the elite heat is for those who want to race against the best obstacle racers in the world.

www.spartanrace.nl/
MUD MASTERS

MUD MASTERS

#4 - MUD MASTERS

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 18 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishbiertje. Work hard, play hard!

www.mudmasters.nl
TOUGHEST

TOUGHEST

#5 - TOUGHEST

Spaarnwoude is de perfecte plek voor Toughest. Het ligt dichtbij Amsterdam en met een goede combinatie van verschillende soorten terreinen heeft het alles wat nodig is om een zo goed mogelijk evenement te kunnen neerzetten. Er zullen modder, water en obstakels van wereldklasse aanwezig zijn binnen de 8 kilometer parcours.

www.toughest.se
STRONG VIKING

STRONG VIKING

#6 - STRONG VIKING

Are you Strong Enough to be a Viking and conquer the obstacles Walhalla Steps, Fjord Drop, Storm the Castle, Thor’s Lightning, The Iceman, Flying Ragnar and Raise the Sail?

Verzamel je vrienden en ga samen de uitdaging aan tijdens een 3km, 5km, 7km, 13km, 19km of 42 km Strong Viking Obstacle Run!
Kies je editie, start met trainen en verleg je grenzen!

There’s only one place in the world where you can become a Viking… This is Strong Viking!

www.strongviking.com
HANG-ON RUN

HANG-ON RUN

#7 - HANG-ON RUN

'Een droom wordt werkelijkheid'. Dit zijn de woorden van Erik de Heer, de man achter Hang-On met ruim 24 jaar ervaring. Erik organiseert, samen met een geweldig enthousiaste groep vrijwilligers, ook dit jaar de Hang-On Run op de Utrechtse Heuvelrug. Geen gemakkelijk proces om dit voor elkaar te krijgen in een van de gevoeligste natuurgebieden, maar na veel puzzelen het is gelukt om een fantastisch parcours neer te zetten.

www.hang-on-run.nl
OBSTACLE WORLD

OBSTACLE WORLD

#8 - OBSTACLE WORLD

De Schotse Highland Games hebben de oer-Hollandse lowlands bereikt. En terecht! Want ook in Nederland hebben wij kilometers grasland en stoere spierbundels. Ook de Family Challenge van 3 of 6 km. op Zondag wordt weer geweldig.

www.obstacleworld.nl