JONG & GEZOND

JONG & GEZOND

Kids training

Bij SpartainFit is de beweging van jongens en meisjes even zo belangrijk. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat kinderen door beweging beter tot ontwikkeling komen. Bewegen doet iets met het kind waardoor het kind meer zelfvertrouwen krijgt, het kind gaat meer in zichzelf geloven. Tevens blijkt dat sporten waar elementen van Martial Arts, hardlopen, meditatie en yoga gecombineerd worden zeer effectief zijn bij zorg-intensieve kinderen.

De trainer
Oprichter en trainer van SpartainFit, Henk-Jan Schipper, is een mentor en helpt kinderen. Juist door samen letterlijk de obstakels te nemen, ontwikkelt hij snel al sportend een vertrouwensband met ze. Dat Henk-Jan zelf vader is, maakt dat hij zich goed kan verplaatsen in kinderen en hun ouders. In zijn aanpak en communicatie combineert Henk-Jan zijn ervaringen bij Defensie met de zachte kant van een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Zijn moeilijke jeugd en de professionele ervaring die hij heeft opgedaan als persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg zorgen ervoor dat hij kinderen heel snel weet te lezen. Hij heeft cliënten begeleid met borderline, autisme, PDD NOS, ADHD, ADD, agressie problemen, angststoornissen, verslavingen en hechtingsproblemen.

Praktisch
Trainingen vinden plaats op het terrein van SpartainFit in Hazerswoude-Rijndijk. Voor basisscholen bieden wij een training voor maximaal 120 kinderen per dagdeel. De kids worden verdeeld in vier groepen en krijgen ieder een training van 45 minuten. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

LET OP! Het betreden van ons terrein is altijd op eigen risico.

KIDS TRAINING

10,00per training

  • Toegang tot 1 training

KIDS TRAINING

25,00per maand

  • Onbeperkt toegang tot kidstrainingen

ROOSTER

  • Woensdag | 17:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag | 17:00 - 18:00 uur
MODDER & PLEZIER

MODDER & PLEZIER

Kidsparty

Heeft u een kinderverjaardag te vieren en bent u opzoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje voor uw kind? SPARTAINFIT organiseert de allerleukste sport kinderfeestjes! Al onze kinderfeestjes staan garant voor veel plezier en vies worden! De kids kunnen zich volledig uitleven op ons terrein en gegarandeerd dat ze nog lang over hun spetterende sportfeestje napraten!

Vraag een offerte aan