Skip to main content

Bekendmaking uitslag SPARTAINFIT Obstacle Run 16 Juli 2017

Afgelopen zondag organiseerden wij onze allereerste zelfstandige obstacle run en wat een succes was het!!

Bekijk hier de uitslag.

Om alle deelnemende lopers een flinke uitdaging voor te schotelen heeft het hele team hard gewerkt aan het uitdenken van het 8 kilometer lange parcours en het realiseren van het grote aantal obstakels.

Alle faciliteiten waren prima in orde, zo waren er warme douches en kleedkamers, de route was duidelijk aangegeven en er stonden veel vrijwilligers langs de kant van het parcours om de deelnemers in de gaten te houden en waar nodig van een kleine verfrissing te voorzien.

Het was lekker doorlopen geblazen!

Uiteraard heeft de organisatie alle obstakels laten goedkeuren door de gemeente, maar een extra oogje in het zeil houden kan geen kwaad. Het was een ontzettend leuk evenement, zo verteld Jessica Clarisse: “er werd iedere 5 minuten gestart in kleine startgroepen, waardoor er geen ophopingen bij obstakels konden ontstaan. Het was dus lekker doorlopen geblazen! En die medaille, daar doe je het natuurlijk wel voor!”

Voor diegenen die deze run moesten missen heeft Henk-Jan tenslotte nog een verblijdende mededeling: “zaterdag 23 september aanstaande organiseert SPARTAINFIT de tweede editie van deze run”. Heb je nog geen ticket? Bestel ze dan snel hier!

VOLGENDE EDITIE:
23 SEPTEMBER 2017

One thought to “Bekendmaking uitslag SPARTAINFIT Obstacle Run 16 Juli 2017”

  1. Ik ga zeker weer meedoen als je de watervlooien uit het water haalt hahaha ik zit helemaal onder maar de slotenmars mag wel langer hoor gr rob hogendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *