Skip to main content

Lesrooster

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

LET OP! Op zaterdag en zondag zijn wij uitsluitend geopend op basis van reservering. Neem contact met ons op voor het plannen van een bezoek.

Bootcamp fitness

Zoek jij een intensieve training in de frisse buitenlucht? Onder begeleiding van een gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer wordt tijdens deze training gewerkt aan het hele lichaam. Kracht, uithoudingsvermogen, conditie, lenigheid en core stability komt allemaal aan bod. Deze les is zeer geschikt voor de gemiddelde sporter.

Bootcamp level 1

Zoek jij een training in de frisse buitenlucht? Onder begeleiding van een gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer wordt tijdens deze training ook gewerkt aan het hele lichaam. Kracht, uithoudingsvermogen, conditie, lenigheid en core stability komt allemaal aan bod. Tijdens deze les wordt je ook voorbereid om obstakels te overwinnen op jouw tempo en kunnen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse bootcamp attributen en enkele hindernissen. Deze les is zeer geschikt voor de beginnende sporter.

Bootcamp level 2

Zoek jij een intensieve training in de frisse buitenlucht? Onder begeleiding van een gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer wordt tijdens deze training ook gewerkt aan het hele lichaam. Kracht, uithoudingsvermogen, conditie, lenigheid en core stability komt allemaal aan bod. Tijdens deze les wordt je voorbereid om obstakels te overwinnen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse bootcamp attributen en enkele hindernissen. Deze les is geschikt voor de gemiddelde tot gevorderde sporter.

Kids bootcamp

De basis van de les is plezier, veiligheid en samenwerking. Onder begeleiding van een gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer wordt tijdens deze training gewerkt aan het hele lichaam. Kracht, uithoudingsvermogen, conditie, lenigheid en core stability komt allemaal aan bod. Tijdens deze les worden de kinderen op een speelse wijze uitgedaagd om oefeningen uit te voeren, obstakels te overwinnen en samen te werken. De kinderen leren om hulp te vragen en hulp te geven. Er wordt gebruik gemaakt van diverse bootcamp attributen en enkele hindernissen. Deze les is geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Is uw kind jonger of ouder? Dan nemen we de mogelijkheden graag met u door.