Skip to main content

Bootcamp, Trainingen, Fitness en Conditie

De ideale trainingslocatie

SpartainFit is de ideale trainingslocatie. Met zijn ligging midden in het Groene Hart van de Randstad is het op de eerste plaats goed bereikbaar en heeft het genoeg Hollands polderlandschap in de directe omgeving, waar je terecht kunt voor het trainen van het zwaardere hardloopwerk en conditie.

Wij zijn continue bezig met het uitbreiden en verbeteren van onze obstakels. Momenteel vind je bij ons veel technische obstakels terug zoals de Weaver, de Schotse muur, de UFO, het pegboard, rope climbs en (reversed) walls.

Ben jij op zoek naar de ultieme voorbereiding op een obstacle run zoals Mud Masters, Strong Viking, Fisherman’s Friend StrongmanRun of Spartan Race dan raden we je zeker aan om eens bij ons langs te komen voor een training!

We geven les op verschillende dagen in de week (bekijk hier het rooster) en in het weekend kun je op aanvraag ook trainingen plannen. Neem hiervoor even contact met ons op om een afspraak te plannen.

Voor ieder wat wils…

Het trainingsterrein van SpartainFit wordt naast OCR ook gebruikt voor andere sporten/trainingsvarianten. Denk hierbij aan bootcamp, personal training en hardlooptraining. De focus van al deze trainingen ligt enerzijds op conditie en anderzijds op kracht.

De diversiteit aan beschikbare (trainings-)materialen en manieren van coaching maakt SpartainFit tot een echte ‘playground voor volwassenen’. Het gaat bij ons niet alleen om keihard presteren, maar ook saamhorigheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Nieuwsgierig geworden naar onze training(en)? Neem vrijblijvend contact met ons op of train een keertje mee!

…ook voor de kleintjes


Natuurlijk is SpartainFit er ook voor de kids! Want laten we eerlijk zijn: lekker door de modder rollen, klimmen en klauteren welk kind vind dat nu niet leuk? Lees hier meer.